Sprayhoods en achtertenten

Onze sprayhoods en achtertenten kunnen wij leveren in verschillende polyester en acryl doeksoorten. Merken zoals Markilux, Sunbrella en Masacril zijn de meest gangbare die wij gebruiken. Verschillende kleuren zijn beschikbaar.

De tenten worden met alle zorg en van de beste materialen gemaakt en we zorgen dat de tent er mooi strak op komt te staan. Wij kunnen alles naar wens van de klant maken, of het nou gordijnen aan de binnen of de buitenkant zijn of het bestaande frame aanpassen zodat het model wat mooier en sportiever wordt...mogelijkheden genoeg. Er is veel mogelijk in overleg met de tentenmaker.

Zeilmakerij Warns is verhuisd

Met genoegen delen wij u hierbij mee dat Zeilmakerij Warns inmiddels is verhuisd naar Makkum. Vanwege een unieke kans om in Makkum, op een A-locatie, het bedrijf voort te zetten. De zeilmakerij is gevestigd bij Jachthaven Marina Makkum aan het IJsselmeer. Dit betekend ook dat de naam van het bedrijf gaat veranderen. Onze nieuwe naam wordt; ZEILMAKERIJ SUDERSEE


​Bij de zeilmakerij komt ook een bedrijf dat losse boot, caravan en lounge kussens maakt en er zal een kleine watersportwinkel zijn voor de meest gangbare watersportartikelen.

Ook nieuw is onze Watersportwinkel. Hier verkopen wij de meest gangbare watersportartikelen.

Middels deze weg willen wij u als klant bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen. Wij hopen u ook als klant te mogen verwelkomen in Makkum. In Warns zullen nog wel inlever/ophaal punten voor uw zeilen e.d. zijn, te weten;

Marina Friesland kantoor, Ymedaem 3 te Molkwerum

 't Noard 5 te Warns Dhr. Strijker

Natuurlijk blijft er altijd nog wel de mogelijkheid dat wij naar u toe komen indien u niet in de gelegenheid bent om naar Makkum te komen. Zeilmakerij Sudersee houdt op 21 april 2018 open huis.

Ons nieuwe adres is; Suderseewei 4a te Makkum.  Let op!!! De meeste navigatie stuurt u naar de verkeerde plek als u nr. 4 invoert. Als u daarvoor in de plaats nr. 6 invoert komt u wel op de juiste plek, raar maar waar...

Zeilhuiken en maindrops

Een zeilhuik heeft als functie het grootzeil wat daar onder ligt te beschermen tegen weersinvloeden.
Zeilhuiken en maindrops

In de regel gebruiken wij voor zeilhuiken Markilux37 doek, een kleurvast en ademend materiaal. Dit zorgt ervoor dat het zeil nog uit kan wasemen.

Rolfokhoezen en stuurstandhoezen

De rolfokhoes of rocon wordt uitsluitend gemaakt van Markilux37. Deze wordt gesloten met een deelbare rits van duurzame kwaliteit. Om de 80cm zit een kunststof blokje met daaronder een pvc bescherm flapje.

Winterkleden en dekkleden

Onze winterkleden bieden uw schip een perfecte bescherming in de natte winterperiode. Door middel van een goede passende wintertent staat uw schip buiten en toch droog.