winterkleden en dekkleden

Onze winterkleden bieden uw schip een perfecte bescherming in de natte winterperiode. Door middel van een goede passende wintertent staat uw schip buiten en toch droog.

Onze wintertenten zijn tevens geschikt om in het water te blijven liggen. Op deze manier kunt u vele euro's besparen op winterstallings-kosten.

Zo kunt u in een periode van ongeveer 4 tot 5 jaar uw investering in een winterkleed weer terug verdienen! Wij maken winterkleden in diverse materialen. Het meest gebruiken wij een polyester/katoen mix van 440 grams doek. Dit is een doeksoort van goede kwaliteit en toch niet te zwaar zodat de tent redelijk aan boord te tillen is.

Verder worden alle delingen uitgevoerd met ritsen die weer worden afgesloten met een flap en gespen. Op deze manier zorgen wij voor een stevige en waterdichte verbinding.

De eerste keer wordt het kleed door ons vakkundig gemonteerd en eventuele slijtplekken worden na het winter seizoen door ons gratis verstevigd en gecontroleerd.

Zeilmakerij Warns is verhuisd

Met genoegen delen wij u hierbij mee dat Zeilmakerij Warns inmiddels is verhuisd naar Makkum. Vanwege een unieke kans om in Makkum, op een A-locatie, het bedrijf voort te zetten. De zeilmakerij is gevestigd bij Jachthaven Marina Makkum aan het IJsselmeer. Dit betekend ook dat de naam van het bedrijf gaat veranderen. Onze nieuwe naam wordt; ZEILMAKERIJ SUDERSEE


​Bij de zeilmakerij komt ook een bedrijf dat losse boot, caravan en lounge kussens maakt en er zal een kleine watersportwinkel zijn voor de meest gangbare watersportartikelen.

Ook nieuw is onze Watersportwinkel. Hier verkopen wij de meest gangbare watersportartikelen.

Middels deze weg willen wij u als klant bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen. Wij hopen u ook als klant te mogen verwelkomen in Makkum. In Warns zullen nog wel inlever/ophaal punten voor uw zeilen e.d. zijn, te weten;

Marina Friesland kantoor, Ymedaem 3 te Molkwerum

 't Noard 5 te Warns Dhr. Strijker

Natuurlijk blijft er altijd nog wel de mogelijkheid dat wij naar u toe komen indien u niet in de gelegenheid bent om naar Makkum te komen. Zeilmakerij Sudersee houdt op 21 april 2018 open huis.

Ons nieuwe adres is; Suderseewei 4a te Makkum.  Let op!!! De meeste navigatie stuurt u naar de verkeerde plek als u nr. 4 invoert. Als u daarvoor in de plaats nr. 6 invoert komt u wel op de juiste plek, raar maar waar...