Openingstijden Zeilmakerij Sudersee

Onze openingstijden zijn veranderd

Sprayhoods en achtertenten

Onze sprayhoods en achtertenten kunnen wij leveren in verschillende polyester en acryl doeksoorten. Merken zoals Markilux, Sunbrella en Masacril zijn de meest gangbare die wij gebruiken.

De tenten worden met alle zorg en van de beste materialen gemaakt en we zorgen dat de tent er mooi strak op komt te staan. Wij kunnen alles naar uw wens maken, of het nou gordijnen aan de binnen of de buitenkant zijn of het bestaande frame aanpassen zodat het model wat mooier en sportiever wordt. In overleg is er veel mogelijk.

Zeilhuiken en maindrops

Een zeilhuik heeft als functie het grootzeil wat daar onder ligt te beschermen tegen weersinvloeden.
Zeilhuiken en maindrops

In de regel gebruiken wij voor zeilhuiken Markilux37 doek, een kleurvast en ademend materiaal. Dit zorgt ervoor dat het zeil nog uit kan wasemen.

Rolfokhoezen en stuurstandhoezen

De rolfokhoes of rocon wordt uitsluitend gemaakt van Markilux37. Deze wordt gesloten met een deelbare rits van duurzame kwaliteit. Om de 80cm zit een kunststof blokje met daaronder een pvc bescherm flapje.

Winterkleden en dekkleden

Onze winterkleden bieden uw schip een perfecte bescherming in de natte winterperiode. Door middel van een goede passende wintertent staat uw schip buiten en toch droog.