Openingstijden Zeilmakerij Sudersee

Onze openingstijden zijn veranderd; MAANDAG GESLOTEN (het gehele jaar) DINSDAG T/M VRIJDAG 9 - 12.30 13.00 - 17.00 In de maanden Maart t/m Oktober zijn wij op ZATERDAG open van 10.00 - 16.00 Buiten deze tijden zijn wij alleen op afspraak geopend. Verder is er de mogelijkheid op zeilen in de kist achter de zeilmakerij te leggen.

winterkleden en dekkleden

Onze winterkleden bieden uw schip een perfecte bescherming in de natte winterperiode. Door middel van een goede passende wintertent staat uw schip buiten en toch droog.

Onze wintertenten zijn tevens geschikt om in het water te blijven liggen. Op deze manier kunt u vele euro's besparen op winterstallings-kosten.

Zo kunt u in een periode van ongeveer 4 tot 5 jaar uw investering in een winterkleed weer terug verdienen! Wij maken winterkleden in diverse materialen. Het meest gebruiken wij een polyester/katoen mix van 440 grams doek. Dit is een doeksoort van goede kwaliteit en toch niet te zwaar zodat de tent redelijk aan boord te tillen is.

Verder worden alle delingen uitgevoerd met ritsen die weer worden afgesloten met een omslag en gespen. Op deze manier zorgen wij voor een stevige en waterdichte verbinding.

De eerste keer wordt het kleed door ons vakkundig gemonteerd en eventuele slijtplekken worden na het winter seizoen door ons gratis verstevigd en gecontroleerd.